Termékek Menü
0

Legyél V.I.P. tag...

...és zsebeld be az ezzel járó kedvezményeket és előnyöket!


A V.I.P. tagságot azért találtuk ki, hogy a vízszűrő kancsódhoz használatos szűrőbetétet még kedvezőbben szerezhesd meg, és természetesen azért is, hogy megháláljuk Neked, hogy tőlünk vásárolod ezeket a szűrőbetéteket.


 

Mivel jár a V.I.P. tagság?

  • Óriási, akár több ezer Ft-os kedvezménnyel veheted meg a LAICA bi-flux szűrőbetéteket.
     
  • Saját V.I.P. raktár készletet tartunk fenn, hogy számodra mindig azonnal elérhetőek legyenek a szűrőbetétek. Így egy esetleges beszállítói késedelem, vagy készlethiány esetén részedre mindenképpen tudunk majd biztosítani szűrőt.
     
  • Lehetőséged van havi e-mailes szűrőcsere emlékeztetőt igényelni, melyet a kiemelt VIP-s elérhetőségeken jelezve kérhetsz, vagy mondhatsz le.
     
  • Időközönként V.I.P. levelet fogsz kapni, amin értesítünk az egyedi kedvezményekről, különleges csak Neked szóló ajánlatokról és a fontos hírekről.


Ki lehet V.I.P. tag?

1. Azok a rendszeres LAICA szűrőbetét vásárlók, akik a MosolygóShopban, a lentebb leírt feltételekkel vásárolnak szűrőbetéteket, vagy meghatározott csomagokat.
2. Kizárólag REGISZTRÁLT vásárlók láthatják a fiókjukba bejelentkezve a V.I.P. kedvezményeket.


Így kaphatod meg a V.I.P. státuszt:

1. Ha egy alkalommal, egyszerre LAICA vízszűrő kancsót, vagy szettet vásárolsz és hozzá veszel még bármilyen szűrőbetét csomagot.
(pl. 3+1 ajándék bi-flux univerzális szűrőbetét, 5+1 ajándék bi-flux "mineral balance" szűrőbetét, Coffee & Tea Bi-flux szűrőbetét - 3 db …stb.)

2. Ha egy alkalommal minimum 1 doboz 5+1 ajándék bi-flux "mineral balance" szűrőbetét, vagy minimum 1 doboz 6 db-os magnézium aktív szűrőbetétet, vagy minimum 2 doboz 3+1 ajándék bi-flux univerzális szűrőbetét vásárolsz.

3. Ha egész éves csomag szűrőbetétet vásárolsz azaz a 12 db-os vízszűrőbetét csomagunkat választod!


A V.I.P. státuszodat így tarthatod meg:


Ha a legutolsó szűrőbetét vásárlásodtól számítottan 6+2 bónusz (összesen 8) hónapon belül újra vásárolsz szűrőbetét csomagot.
(Miért adjuk a 2 bónusz hónapot? Mert mi figyelembe vesszük, ha elutazol, vagy elcsúszik a szűrőbetét cseréd és emiatt nem tudnád időben beszerezni újabb csomagodat.)

Milyen kedvezmények várnak?

A kiemelt LAICA szűrőbetét csomagokat V.I.P. tagságod idején akár több ezer Ft-tal kedvezőbben szerezhetsz meg. A kedvezményes árakat a webshopon, a fiókodba történt belépés után fogod látni, „piros árral” kiemelve.

 

 

Most pedig nincs más dolgod, mint beszerezni vízszűrőbetéteidet és V.I.P. taggá válni! :) Irány a shop >>>