Termékek Menü
0

„Támogassuk együtt az újszülötteket és koraszülötteket!”

       

A MosolygóShop küldetése, hogy tudatosságra ösztönözzük az embereket, és együtt a Te segítségeddel óvhassuk bolygónkat és egymást, így téve mosolygósabbá a világot!
 
„Támogassuk együtt az újszülötteket és koraszülötteket!”  
Vegyél Te is részt a jótékonysági hadjáratunkon!
 

„Azért, mert szerettek, jöttem a világra.
Lettem új fény, csillag, szülők boldogsága.
Szeressetek mindig, igaz szeretettel.
A kincsetek vagyok: kicsi kincs, de ember.”


Míg 2016-ban a Semmelweis Egyetem II. számú Gyermekklinika Pulmonológiai osztálya volt a szívügyünk, idén, 2017-ben a SOTE II. Női Klinika Koraszülött Intenzív Osztály (PIC) Alapítványát támogatjuk.

Miért támogatják a LAICA termékek a babákat?
Egy véletlen során - amik persze nincsenek – egyik nap a SEMMELWEIS EGYETEM II. sz. SZÜLÉSZETI ÉS NŐGYÓGYÁSZATI KLINIKA koraszülött osztályán találtam magamat. 600 - 700 gr-os kicsi babák küzdenek az életükért, többségük sikerrel. Micsoda élet akarás van ezekben a kicsi babákban! Azt érezem, hogy  valahol a Föld és a Menny között járok. Az út a kicsi bakáknak ezen az osztályon dől el. Ki el megy, ki marad a Földön. Hatalmas az akaratok. Kimondhatatlanul tisztelem Őket. Küzdenek, mint az oroszlán hogy pár év múlva egy játszótéren játszhassanak. A Klinikán dolgozók velük együtt harcolnak többnyire sikerrel.  A türelem, a szakértelem, a gondoskodás olyan szinten működik, mint ha magán klinikán lennék. A csoda, amit ott tapasztaltam magával ragadott!
Köszönöm ezt az érzést!
Kornis Anita
Ügyvezető
Silko&Co Kft 

Hogyan támogatják a LAICA termékek a babákat?
Célunk, hogy a Nap Alapítványt minél nagyobb összeggel támogassuk, mert a NAP ALAPÍTVÁNY az az alapítvány, ami a Klinika Perinatális Intenzív Centrumának az Újszölött Osztályának a hátterében működő alapítvány, mely azzal a céllal jött létre, hogy az osztályon kiemelkedő színvonalon biztosíthassák az újszülöttek és koraszülöttek intenzív ellátását.
 
 
Az alapítvány legfontosabb céljai:
- a koraszülött intenzív és az újszülött osztály műszerezettségének és berendezéseinek fejlesztése, gépek-eszközök működésének üzembiztos fenntartása
- az osztályos orvosok, szakápoló és nővér munkatársainak szakmai továbbképzése
- egyetemi intézmény és országos szakképzési centrum lévén, az osztályon folyó oktatási és tudományos kutatómunka támogatása
 
Hogyan tudod Te is támogatni őket?
Bármely Baby Line termék vásárlása esetén 100 Ft –al támogatjuk a Nap Alapítványt. Sőt, ha Laica Róma vízszűrő kancsót vagy magnezium szűrőbetétet vásárolsz akkor is!
Összegyűjtöttük neked a támogatásban résztvevő termékek listáját! Megnézem >>>
 
Gyere és segítsünk együtt!