Termékek Menü
0

Vevőszolgálat

Kedves Érdeklődő!
 
Itt megtalálod a legfontosabb vásárlásodhoz kapcsolódó információt, amely segítséget ad a későbbiekben esetlegesen felmerülők kérdéseidre.
 
MEGRENDELÉS
A mosolygóShopban található termékeket kizárólag a webáruház felületén tudod megrendelni. A megrendeléskor rögzített adatok automatikusan töltődnek be a logisztikai és számlázó rendszerekbe. Ezek alapján az e-mail-ben és/vagy telefonos megrendeléseket a továbbiakban nem fogadja a rendszer és nem dolgozza fel.
A megrendelésed raktári kezelését, összeállítását és csomagolását a  Weblogistic Kft. végzi ezért a csomagon feladóként minden esetben a Weblogistic KFt. fog szerepelni, ezt a csomag átvételekor vedd figyelembe!
 
Ha csomagodat keresed és rendelkezel megrendelési azonosítóval (amit, a rendelésed visszaigazolásán találsz), de még nem kaptál a szállítmányozótól csomagszámot, akkor a Weblogistic Kft - nél érdeklődhetsz.
Telefon: +06-23-804-211  
Ezen a telefonszámon kizárólag a megrendelt csomagoddal kapcsolatos kérdéseidet tudod feltenni! Egyéb témában kérdéseidet, továbbra is a hello@mosolygoviz.hu email címre várjuk, amelyre munkaidőben 24 órán belül válaszolunk!
munkanapokon 8-16 óra között
 
 
 
SZÁLLÍTÁS
A megrendelésed házhozszállítását a Trans-o-flex futárszolgálata végzi.
A csomagod személyes átvételét a GLS Csomag ponton van lehetőség, amely országszerte több mint 500 ponton üzemel.
 
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
Az ügyfélszolgálat felé beérkező kérdések között vannak gyakran ismétlődő kérdések. Javasoljuk, hogy olvasd el téma szerint a Neked javasolt tartalmakat, biztosan választ kapsz kérdésedre!
HASZNOS LINKEK
Szállítási információk - http://www.mosolygos.hu/mosolyfutar
 
Ha az alábbi hasznos linkek között nem kaptál választ kérdésedre, akkor tájékoztatunk, hogy a mosolygóShop irodáját kizárólag e-mailben éred el.
 
Ügyfélszolgálatunk e-mail címe: hello@mosolygoviz.hu
Ügyfélszolgálatunk címe:
1165 Budapest, Margit u 144.
Figyelem! A XVI. kerület Margit utcai címen személyes vevőszolgálat iroda nincs és kiskereskedelmi kiszolgálás sem lehetséges!
 
Technikai okok miatt átmeneti ideig telefonos ügyfélszolgálatunk nem üzemel. Az ügyfélszolgálatunk e-mail címére, a hello@mosolygoviz.hu címre beérkezett üzeneteket rövid határidővel megválaszoljuk.