Termékek Menü
0

ÉDESANYÁK HETE


*Az ajánlat 2016.04.26 - 2016.04.28 14.00-ig leadott rendelésekre érvényes

Azon tanakodtunk a kollégákkal, hogy Mi magunk mi alapján választjuk ki a megfelelő ajándékot, vagy ami még inkább fontos, hogy hol szerezzük be azt. Rögtön ki is derült, hogy mennyire sokrétűen gondolkodunk...

Gabi bizony a kényelmes és egyszerű megoldások híve. Webshopokban vásárol és ha már ott van, igazán nem haragszik, ha rendelése mellé még egy plusz ajándékkal is kedveskednek neki! Jut is, marad is - gondolja, vagy akár tovább is ajándékozhatná Édesanyjának ezen a jeles napon! : )
 
Timi már egészen más tészta, Ő a páratlan élmények embere, aki legszívesebben kuponkódokat, ajándékutalványokat látna virtuális bevásárló kosara mellett, melyeknek köszönhetően még csodálatosabbá tehetné az Ünnepet egy közösen eltöltött nappal.
 
És hogy engem mivel tud egy weboldal igazán levenni a lábamról? Pofonegyszerű: Vissza nem térő, pénztárcabarát ajánlatokkal. Na, meg az ingyenes házhozszállítással!
Sőt, Édesanyám biztosan nagyon boldog lenne, ha a munkahelyére péntek délután érkezne egy különleges meglepetés is...
 
Éppen ezért úgy döntöttünk jöjjön az ÉDESANYÁK HETE, ahol mindezt egy csokorba szedtük, hogy Te választhasd ki a számodra legideálisabbat!
2016.04.26 - 2016.04.28 között érdemes Velünk tartanod és figyelned az oldalt, mert mindennap új szuper ajánlattal várunk!
 
Ha kedden, szerdán vagy csütörtökön 14h-ig nálunk vásárolsz, megnyerheted az egyedi összetételű, ünnepi csomagolásba öltöztetett Anyák napi Vanita csomagunkat is! *
 
* A sorsolásra 2016.04.28 14.15 perckor kerül sor
 
 
 
Ajándék ötletek: