Tájékoztatunk, hogy weboldalunk a látogatók magasabb szintű kiszolgálása érdekében cookie-kat használ az Adatkezelési Tájékoztatónkban közzétett módon.

Bővebb információ >>>

Termékek Menü
Laica BabyLine hordozható ultrahangos inhalátor

Laica BabyLine hordozható ultrahangos inhalátor

Ár:
29.990 Ft
22.990 Ft
Kedvezmény: 23%
Az akció időtartama:
2019. 07. 17. - 2019. 07. 26.

Laica  hordozható ultrahangos készülék inhalációs terápiához, első osztályú kialakítással és a legfejlettebb technológiával, amit extrém csendesség jellemez.

Az inhalációs terápia hatékony a tüdő rendellenességek, légcsőgyulladás, asztma, hörghurut, arcüreggyulladás,krupp és allergia kezelésére, továbbá enyhíti a megfázás, allergiás irritációk által okozott rendellenességeket és csillapítja a köhögési ingert, fájdalmat és az orrdugulást, elősegítve a felköhögést.

Otthoni célokra tökéletes, praktikus és egyszerű használat. 

Figyelem a cserélhető  permetkamra (4-es)  kopó cikknek minősül, melynek hasznos élettartama több tényezőtől is függ: használat időtartama, olajos/kevésbé olajos gyógyszerek használata, helyes tisztítás és karbantartás minden használat után. A permetkamra 500 alkalommal használható, vagy normál terápiás körülmények esetén 1 évig.

Használható hálózati adapterrel   (13 as számú )(nincs a készletben, de külön megvásárolható, alkatrész kód: 

A készüléket alkáli elemmel szállítjuk, kizárólag ilyen tiíusú elemmel használható.

Gyenge (nem alkáli ) kétes eredetű elemmel nagyon rövid ideig használható ill akár a készülék meghibásodáshoz is vezethet  

CE0434 (dir.93/42/EEC) a termék "orvostechnikai eszköz" certifikáttal rendelkezik ..
A termék EP kártyára elszámolható!


Kérjük, az elszámolás pontos részleteit egyeztesd le saját Egészségpénztáraddal, mivel a számlázás módja pénztáranként eltérő lehet!
Ezt követően, rendelésed leadásakor már könnyedén megadhatod felénk, hogy milyen számlára lenne szükséged ahhoz, hogy saját Egészségpénztárad által elszámolhasd a terméket

Ne feledd: nálunk RAKTÁRRÓL RENDELSZ! Ha 12:.00 ig megrendeled akár a következő munkanapon átveheted!!!    yes
100.000 db-os készletről!   enlightened
99% -os  a 2 munkanapon belüli csomag átvételi arány!     smiley

Ebből a termékből már több mint 95 db -ot vásároltak webáruházunkban     smiley

Figyelem: Kérjük vedd figyelembe, hogy az általános HIGIÉNIÁS okokból, az elállási jogról szóló KORMÁNY rendelet 14. pontja, ill a webshop ÁSZF- 5.2 bekezdésében meghatározottak szerint, ezt a terméket a gyári csomagolás kibontását követően nem köteles a webshopunk elállással visszavenni!

Webshop: vásárlási feltételek  ÁSZF 5.2 bekezdés >>>

Várható szállítás/átvétel: 2019. július 25.
Legkedvezőbb szállítási díj: Ingyenes
Már csak ennyi idő van hátra az akcióból:
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: NE1005E
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!

Új technológián alapuló, elegáns megjelenésű, rendkívül csendes készülék ultrahangos aeroszol terápiához.

A hagyományos ultrahangos aeroszol készülékek, a bennük lévő piezoelektromos kristály rezgése révén, az inhalációs készítményeket levegőben terjedő folyadékcseppecskékké alakítják át.

A mi aeroszolos készülékünk esetén viszont ez az átalakítás úgy megy végbe, hogy a készítmény áthalad egy lemez mikrófuratain.

A gyógyszer 1 -5 µm közötti átmérőjű mikro cseppecskéi, mélyre tudnak hatolni a felső és alsó légutakban, így célzottan a megfelelő helyre képesek eljuttatni a hatóanyagokat. Az aeroszolterápia rendkívül hatékony tüdőbetegségek, légcsőgyulladás, asztma, hörghurut, arc- és homloküreg-gyulladás valamint allergia esetén; továbbá azonnali enyhülést hoz a megfázás és allergiás irritáció okozta kellemetlenségekre, enyhíti a köhögési ingert, a fájdalmat és a nyomásérzést az orrmelléküregekben, továbbá elősegíti a felköhögést.

Kiváló készülék otthoni alkalmazásra, használata praktikus és egyszerű. Felépítése megfelel a Gyógyászati villamos készülékekre vonatkozó érvényben lévő európai szabvány (EN 60601-1 Szabvány) követelményeinek. Kis méretének köszönhetően a készülék rendkívül kényelmes azok számára, akiknek napi több inhalációra is szükségük van, illetve azoknak, akik sokat vannak úton.

Nem javasoljuk olajos alapú gyógyszerek, szilárd részecskéket tartalmazó hatóanyagok (szuszpenziók), viszkózus oldatok és illóolajok használatára. Az alkalmazandó gyógyszer típusával, adagolásával, az alkalmazás gyakoriságával és az inhaláció időtartamával kapcsolatban mindig tartsa be az orvos utasításait.

 

 

 

Magyarországon immár 7 éve hivatalos márka képviseletként, Laica termékeinkre 2 éves garanciát vállalunk!

Csöppséged, vagy a családod bármely tagja asztmás, vagy súlyos légúti allergiás tünetekkel küzd?
Szeretnéd csökkenteni az olyan kellemetlen tüneteket, mint a fulladás, a köhögés, a nehéz légzés…stb.?

Ez a készülék azonnali megkönnyebbülést nyújt a használója számára.Átalakítja a folyékony gyógyszert egy könnyen belélegezhető, kellemes párává. Ideális kisgyermekeknek, de a felnőttek számára kialakított tartozékokkal a család minden tagjának segítséget nyújthat. Mérete miatt könnyen kezelhető, tökéletes azoknak a személyeknek, akiknek a nap bármely szakaszában szüksége lehet rá, mivel akár egy kisebb női táskában is kényelmesen elfér. Csendes, szinte már halk, ezért a gyermekek sem ijednek meg tőle, és utazás közbeni használatával nem zavarjuk az útitársainkat.

  • Az aeroszol terápia hasznos az alsó és felső légúti megbetegedések, asztma, allergia, tüdő rendellenességek, hurutok, hörghurut, arcüreggyulladás, és nátha kezelésére is.
  • A Laica Baby LIne hordozható inhalátorból a gyógyszer egy szűrőn keresztül jut be a testbe, az 1-5 mikron méretű részecskék mélyen behatolnak a légutakba és hatékony kezelést biztosítanak.

Az ultrahangos inhalátorban a piezzo elektromos kristályok rezgésével alakítja át a -közvetlenül a folyadék kamrába töltött- sóoldatot -salvusz vizet-  vagy folyékony gyógyszer készítményt könnyen belélegezhető 1-5 mikron méretű párává. 

A kis méretének és az elemes működésének köszönhetően az inhalátor kiválóan alkalmas otthoni használatra,gyerekeknek, ill. aki gyakran utazik .

Mindig kövesse az orvosi utasításokat az inhalációs kezeléshez használt gyógyszer típusát, dózisát, gyakoriságát illetve időtartamát tekintve.  

 érdemes elolvasni kroup kezelése:

https://www.hazipatika.com/betegsegek_a_z/krupp/37


A csomag tartalma:

  • Laica NE1005 hordozható inhalátor;
  • Gyermek maszk;
  • Felnőtt maszk;
  • Száj csutora;
  • Csatlakozó;
  • Elemek;
  • Tárolótáska.
Súly 160g
Mérete 4,8x12,5x6,1 cm
Különleges tulajdonsága csendes, táskában is kényelmesen elfér
Működése 1,5 v AA elemmel működik