Tájékoztatunk, hogy weboldalunk a látogatók magasabb szintű kiszolgálása érdekében cookie-kat használ az Adatkezelési Tájékoztatónkban közzétett módon.

Bővebb információ >>>

Termékek Menü

Videók

LAICA sous vide termo cirkulátor 800w 13470 Ft értékű ajándékkal

Ár:
54.990 Ft

Soha nem tapasztalt illatos, omlós, szaftos ételekkel akarod elkápráztatni szeretteidet?  

A kulcs: sous vide
 (ejtsd: szuvid) főzés. Ez egy speciálisvákuum alatti főzési módszer, amit sokáig csak a top séfek titkos tudományának véltek és kizárólag a Michelin-csillagos éttermekben használtak.

Szuvidálásra fel! 

Itt a LAICA sous vide 2. generációs víz melegítő és cirkulátora. 

Modern dizájn, digitális beállítás és pontos hőtartás jellemzi. Praktikus eszköze lehet bármely modern konyhának.

Az egyik legegyszerűbben használható főző eszköz, az otthoni főzési igények kielégítésére.

Akár 19 liter víz cirkulációs kapacitással.

40-90 C között állítható víz hőfok, valamint akár 72 órára beállítható időzítő.

Digitális visszajelzés az egyszerűbb beállíthatóságért és a paraméterek követhetőségéért. 


Ne feledd: nálunk RAKTÁRRÓL rendelsz! Ha 12.00-ig megrendeled akár már következő munkanapon átveheted!  yes
100.000 db-os készletről! enlightened
99 %-os csomag átvételi arány 2 munkanapon belül! smiley

Ebből a termékből már több mint 150 db-ot vásároltak webáruházunkban!  smiley

Várható szállítás/átvétel: 2018. november 22.
Legkedvezőbb szállítási díj: Ingyenes
Elérhetőség: Utolsó 4 db raktáron
Szerezhető mosolypontok (Ft) 2750
Cikkszám: SVC100
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!
Jelöld be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretnél tenni!
LAICA sous vide főzőtasak 30 db 25*30 cm LAICA sous vide főzőtasak 30 db 25*30 cm
3.990 Ft
LAICA sous vide 2 db főzőtömlő 25*300 cm LAICA sous vide 2 db főzőtömlő 25*300 cm
2.990 Ft

MI A SOUS VIDE?

 

Rendeld meg most a LAICA sous vide termo cirkulátorát és legyél Te is konyhafőnök!

Kosárba

Recept blogunkért katt a képre!


Sous Vide főzési idők és hőmérsékletek

Tanácsok a LAICA Sous Vide készülékeinek használatához:

  • Csak tiszta ivóvizet használj
  • Az ételt mindig főzésre alkalmas vákuumcsomagolásban (főzőtasakfőzőtömlő) vákuumozd le a főzés előtt
  • Ne rakj a vízbe közvetlenül nyers ételt, kivéve a tojást
  • A főzési folyamat közben ellenőrizd, hogy az étel mindvégig teljesen a vízbe merüljön, az egyenletes és biztonságos elkészítés érdekében
  • Ha nem csak egy darab élelmiszer kerül egy főzőtasakba, kerüld a különböző darabok között az átfedést, mert az egyenetlen főzéshez vezet
  • Minden alacsony hőmérsékleten készített ételt elkészítés után azonnal fogyasszunk el, elkerülendő a baktériumok elszaporodását
  • Ha már megfőtt az ételt, de nem szeretnéd azonnal elfogyasztani, hűtsd le minél gyorsabban sokkoló hűtővel, vagy jeges vízben.
  • Ha azonnali fogyasztásra szuvidolsz, a folyamat végén használj serpenyőt vagy sütőt néhány percig a tasakból kivett étel befejezéséhez
  • Halak esetén vásárláskor ellenőrizd, hogy megfelelően le lett hűtve a higiéniai szabályok szerint, a hal nyers fogyasztásához megfelelően

Az alábbi táblázat segítséget ad a főzési időkhöz és hőmérsékletekhez:


HALAK

SÚLY

FŐZÉSI HŐMÉRSÉKLET

FŐZÉSI IDŐ
Halfilé (Umbrahal) ca. 400 g 65°C 12 perc
Kagyló- és rákfélék 500 g 85°C 8 perc
Rák 100 g 65°C 5 perc
Aprított tintahal kicsi 400/500 g 62°C 11 perc
Aprított tintahal közepes / nagy 600/800 g 62°C 15 perc
Tintahal kicsi 600/800 g 65°C 18 perc
Tintahal közepes / nagy 600/800 g 65°C 25 perc
Lazac 450 g 46°C 45 perc
Tőkehal szív 200 g 65°C 12 perc
Tengeri sügér 200 g 65°C 15 perc

HÚSOK

SÚLY

FŐZÉSI HŐMÉRSÉKLET

FŐZÉSI IDŐ
Nyúlfilé 100 g 62°C 20 perc
Csontnélküli csirkemell 250 g 65°C 1 óra
Csontnélküli marhahús 1000 g 58°C 8 óra
Csontnélküli marhahús tőkehús 1000 g 58°C 8 óra
Csirkehús szelethús 150 g 62°C 1 óra 20 perc
Marhahús szelet 200 g 54,5°C 1 óra 45 perc
Hamburgerhús 150 g 60°C 1 óra
Pulykamell 450 g 63°C 2 óra 30 perc

ZÖLDSÉGEK

SÚLY

FŐZÉSI HŐMÉRSÉKLET

FŐZÉSI IDŐ
Zöldségek 100 g 80°C 15 perc

GYÜMÖLCSÖK

SÚLY

FŐZÉSI HŐMÉRSÉKLET

FŐZÉSI IDŐ
Gyümölcsök 100 g 80°C 4/10 perc

A táblázatban megadott adatokhoz képest a szükséges idő és hőmérséklet változhat az élelmiszer súlyától és méretétől (vastagságától) függően, valamint ízlésből és főzési stílusból kifolyólag.

GY.I.K.

Miért használunk vákuumcsomagolást a szuvidáláshoz?

  • Biztonság: ha az étel megfőtt, a vákuumcsomagolás lehetőséget ad a gyors lehűtésre, jeges vízbe mártva.
  • Tartósítás: az alacsony hőmérsékleten, vákuum alatt készített (szuvidált) étel 15 napig is eltárolható felbontás nélkül a hűtőben, vagy több mint 1 hónapig a fagyasztóban.
  • Gyors, egészséges és biztonságos: fogyasztás előtt csak mártsuk a már szuvidált, vákuumtasakban lévő ételt néhány percre főzési hőmérsékletű vízbe. Nem szükséges mikró, sütő, csak forró víz néhány percre.
  • Egészséges, zsírmentes főzés: a szuvidálás segítségével kevesebb fűszerrel is ízletes ételt készíthetsz, mivel a vákuum tökéletesen megőrzi az élelmiszer eredeti ízét és egyenletes állagot biztosít.

Több darab élelmiszert raktam egy tasakba, és az eredmény egyenetlenül főtt étel lett. Miért?

  • Az egyes darabokat úgy kell elhelyezni zacskón belül, hogy ne csússzanak egymásra, ne fedjék egymást, mert az egyenetlen főzést eredményez.

Mi történik, ha megnövelem a szuvidálás idejét?

  • Ha túlfőtt az étel, kiszáradhat vagy összeaszalódhat, de az alacsony hőmérséklet nem teszi tönkre az élelmiszert, nem tud pl. leégni.

Részletes termék leírás

TULAJDONSÁGOK
  • Automatikus, nagy precizitású főzési hőmérséklet a digitális vezérlésű termosztátnak köszönhetően
  • Természetesebb, intenzívebben megmaradó ízek
  • Egészséges főzési eljárás
  • Mindig garantáltan tökéletes eredmény
  • Kis helyet foglal, bárhová könnyen elvihető
  • A csomag tartalmaz: 5 db 25*30 cm-es sous vide főzőtasakot.

MŰSZAKI ADATOK

  • Feszültség: AC 220-240V 50/60 Hz
  • Teljesítményfelvétel: 800W
  • Programozható hőmérséklet: 40°C - 90°C
  • Beállítható pontosság: 0.1°C
  • Víz cirkulációs kapacitás: 6-19 L
  • Időzítő beállítása: 10 perctől 72 óráig
  • Hőmérséklet egységek: °C and °F
  • LED kijelző, érintőgombok
  • Tárolási feltételek: +5°C +45°C; relatív páratartalom ≤RH 95%

 

Rendeld meg most a LAICA sous vide termo cirkulátorát és legyél Te is konyhafőnök!

Kosárba

Ti mondtátok

| 5 / 5 csillag!
2018. 10. 18.
Nagyon szuper készülék,csak ajánlani tudom fantasztikus puha és ízletes az elkészített étel.
A kiszállítás példás gyorsaságú volt.
| 5 / 5 csillag!
2018. 02. 06.
Jó a termék, az ára is elfogadható.
| 5 / 5 csillag!
2018. 02. 04.
Remek termék, és plusz pont a gyors kiszállítás, kedves ügyfélszolgálat.
| 5 / 5 csillag!
2018. 01. 24.
tényleg nagyon egyszerű a használata, ajánlom
| 5 / 5 csillag!
2018. 01. 22.
Azért választottam ezt, mert tényleg egyszerű a használata, és a készülék is kis helyet foglal. A kiszállítás szerintem ebben az áruházban a leggyorsabb..másnap már itt volt, úgyhogy hétvégén már használtuk is.
| 5 / 5 csillag!
2018. 01. 18.
Már egy ideje szemezgettem vele, de nem mertem belevágni. Végül a feleségem rábeszélt és nagyon megérte. Mindenkinek ajánlom, mert tényleg nagyon jó termék

Írd meg véleményedet!



Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Termékajánló