x

Tájékoztatunk, hogy weboldalunk a látogatók magasabb szintű kiszolgálása érdekében cookie-kat használ az Adatkezelési Tájékoztatónkban közzétett módon.

Bővebb információ >>>

Termékek Menü

Legjobban megéri

Legjobban megéri PÉNZVISSZAFIZETÉSI garancia!

Kíváncsivá tettünk igaz? Most eláruljuk mi is ez pontosan:

„Legjobban megéri neked„ csomag, amire valóságos PÉNZVISSZAFIZETÉSI garanciát vállalunk

”legjobban megéri„ logóval ellátott termékek vagy termékcsomagok esetében annyira biztosak vagyunk abban, hogy mindent figyelembe véve a MosolygóShop ajánlata éri meg neked a legjobban, hogy az esetleges ár különbséget megduplázzuk a számodra

Tehát, ha az ajánlatuknál kedvezőbb áron találod meg ugyanazt az ajánlatot egy másik weboldalon, akkor duplán jól járhatsz!

De, hogyan is működik?
Amennyiben a vásárlás napjával megegyező dátumon, valamilyen csoda folytán mégis kedvezőbb feltételekkel találod meg* az általad a MosolygóShopon már előzőleg megvásárolt terméket vagy termékcsomagot bármely Magyarországon legálisan működő webshopban, abban az estben a fogyasztói ár különbözetét visszautaljuk bankszámládra!

* Fontos, hogy az általad másik weboldalon látott kedvezőbb feltételnek a vásárlással megegyező napon kell kedvezőbbnek lennie a MosolygóShop ajánlatánál.

Miért éri meg DUPLÁN?
Mert azon felül, hogy visszautaljuk a fogyasztói ár különbözetét, ugyanilyen értékben mosolypontot is jóváírunk, (amennyiben regisztráltál a MosolygóShopon) amelyet a legközelebbi vásárlásodnál kedvezményre (1 mosolypont =1 Ft) válthatsz.

A legjobban megéri termékekért görgess lejjebb és élvezd hogy nincs rizikó!
Garantáltan nálunk kapod a legjobb áron!

 

Rendezés:
Nézet:
Cikkszám: LLD1L+FAB+OXYTW12+OXYTC12
Szállítás alatt
7.960 Ft 5.460 Ft
Cikkszám: DTAB65+RINSE+WMDC
Utolsó 1 db raktáron
9.770 Ft 6.470 Ft