Tájékoztatunk, hogy weboldalunk a látogatók magasabb szintű kiszolgálása érdekében cookie-kat használ az Adatkezelési Tájékoztatónkban közzétett módon.

Bővebb információ >>>

Termékek Menü

Szállítási-fizetési információk

Fizetési információk:

 

Banki előre átutalással: Az teljes összeg a bankszámlánkon történt jóváírást követőn adjuk fel a csomagot.

Erről e-mailben üzenete küld a webáruház rendszer.  Bankszámlaszámunk: ‎11704007-‎21073829

Bankkártyás előre fizetéssel: a saját banki rendszer jelzi ha bankkártyás fizetés rendben megtörtént, a megrendelés összege terhelődött. 

Erről e-mailben üzenetet küld a webáruház rendszer.

 Amennyiben nem kapsz emailt az azt jelenti, hogy a bakkártyás fizetés nem volt sikeres.  

Utánvéttel a futárnak  : csomag átvétele előtt futárnak Kp. kérjük pontosan készítsd ki az összeget, mert a visszaadás / pénz váltás sokszor nehézkes vagy hosszadalmas.

Átvételi pontra kért csomag:  Csomagpontra kizárólag előre fizetés (bankkártyás fizetés vagy banki átutalás) esetén tudunk csomagot feladni.

FUTÁRSZOLGÁLAT - HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS


 19.990 Ft felett ingyenes a kiszállítás!

A házhoz szállítást az GLS futárszolgálat végzi!

Telefonszám:  +36 1 802 0265*
Mobil: +36 20 890-0660*

* Nem emeltdíjas telefonszám. A hívás díja az adott telefonszolgáltatótól függ.

Email: info@gls-hungary.com

Mely esetekben vállaljuk át a szállítási költségeket:

   1. 19.990 Ft-ot meghaladó megrendelés esetén
   2. Aktuális ajánlataink esetében is legtöbbször (figyeld a hirdetéseinket, hírleveleinket)

Egyéb esetekben: a szállítási költség:

előre fizetés esetén: 1090 Ft Magyarország területén belül.
utánvéttel történő fizetés esetén: 1990 Ft


A futárok mindent megtesznek azért, hogy minél zökkenő mentesebben eljuttassák a megrendelt terméket a részedre (átadási arány több mint 98%) ezért van szükség lehetőleg egy mobiltelefonszámra, amin felveszik veled a kapcsolatot, hogy milyen módon adhatják át az árut (ha esetlegesen nem találnának meg a megadott címen).

Figyelem: a futárszolgálat által történő kiszállítás esetén az üzemeltető Silko&Co Kft elhárít minden nemű kártérítési igényt amely a futárszolgálat általi késedelmes, ill. meghiúsult kiszállításból ered. 

A  személyazonosságát igazoló hatósági igazolvány  elnevezését, betűjelét  és a számát, valamint ha a csomagot a címzett veszi át a „ Címzett” megjelölést, ha a csomagot nem a címzett veszi át  akkor az átvétel jogcímeként a „ Helyettes átvevő „ megnevezést   kizárólag az átadónál maradó példányra kell feljegyezni. Az átadási bizonylat tárolása, valamint a  meghatalmazás  őrzése  a vonatkozó szabályoknak megfelelően történik meg. A meghatalmazást az átadási bizonylattal együtt átadó megőrizni köteles.

Válassz termékeket házhozszállítással itthttp://www.mosolygos.hu/vizszures


GLS CSOMAGPONTOK

12.990 Ft felett GLS csomagpontra ingyenes a kiszállítás!
GLS csomagpontra kizárólag előre fizetés esetén tudunk csomagot küldeni.

Az online vásárlásoknál a futárszolgálattal történő kiszállítás a legnépszerűbb, de évről évre nő a személyes átvétel aránya. A megrendelők kényelmesen és saját időbeosztásuk szerint vehetik át az árut a GLS CsomagPontokon keresztül.

A GLS csomagpont díja: 990 Ft

A GLS CsomagPontok jól megközelíthető helyeken találhatók, például bevásárlóközpontokban, benzinkutakon, könyvesboltokban vagy egyéb forgalmas üzletekben, és a legtöbb hosszú nyitva tartással, akár hétvégén is várja a csomagot átvenni vagy feladni kívánó ügyfeleket. GLS e-mail vagy SMS értesítőt küld a címzettnek az áru kiszállításáról.

Jelenleg az alább
i >>> GLS CsomagPontokra <<< tudod kérni a megrendelésedet.