Tájékoztatunk, hogy weboldalunk a látogatók magasabb szintű kiszolgálása érdekében cookie-kat használ az Adatkezelési Tájékoztatónkban közzétett módon.

Bővebb információ >>>

Termékek Menü

MosolygóShop szerencsekerék

Pörgesd meg és nyerj!

JÁTÉKSZABÁLYZAT

Nyeremények:

  • 1% kedvezmény
  • 2% kedvezmény
  • 3% kedvezmény
  • 4% kedvezmény
  • 5% kedvezmény

 

JÁTÉK MENTE, RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK:

A játékot a MosolygóShop szervezi.

A játékosnak a  mosolygos.hu oldalon megjelenő MosolygóShop szerencsekerekét kell megpörgetni a különböző nyereményekért.
A  nyereményeket a MosolygóShop biztosítja egy kuponkód formájában, amely a MosolygóShop webáurházban történő minimum 5.000 Ft értékű vásárlás esetén használható fel. 
A játékból a MosolygóShop kizárja az alábbi termékeket: Laica vízszűrőbetétek, így azokra a nyeremény kupon nem felhasználható!

A kuponkódot a játékos a játék végén kapja meg, a kód felugró ablakban a szerencsekerék helyén fog megjelenni, annak érvényességi idejével.
Ezt a kódot a későbbiekben a játékos már nem kapja meg írásos formában, így a játékos felelőssége, hogy a kuponkódot felírja vagy valamilyen formában elmentse.
A  MosolygóShop a kupon lejárta előtt sem küld a játékos számára emlékeztetőt.

A szerencsekeréken 12 db játékmező található. Ezekből 10 mezőn a fenti nyeremények egyike található, a maradék 2 mezőn pedig "sajnos nem nyert" felirat látható.

A játékban való részvételhez egy e-mail cím megadása szükséges. Az e-mail cím megadásával egyidejűleg a játékos hozzájárul, hogy a MosolygóShop marketing tartalmú e-maileket küldjön a számára. 
A játékos ezekről az e-mailekről a későbbiekben minden további feltétel nélkül leiratkozhat. 

A játékkal egyidejűleg a játékos elfogadja a MosolygóShop adatvédelmi tájékoztatóját is.