Tájékoztatunk, hogy weboldalunk a látogatók magasabb szintű kiszolgálása érdekében cookie-kat használ az Adatkezelési Tájékoztatónkban közzétett módon.

Bővebb információ >>>

Termékek Menü

PACKIT 5L "minihűtő" utazó uzsonnás táska kék mintás

Ár:
8.990 Ft

Mi szólnál hozzá, ha bárhova magaddal vihetnél egy ultrakönnyű hűtőszekrényt, amelyből bármikor elérhetőek lennének kedvenc friss ételeid, italaid?

Ez az álom, amely a packit segítségével valósággá válhat.
Ez nem hűtőtáska ez packit.


A packit úgy működik, mint a hűtőszekrényed és akár 10 órán keresztül frissen tartja ételeidet bárhol az úton.

A titok a lefagyasztható hűtőzselé betétekben rejlik. Miután a mélyhűtőben a packit elérte az „üzemi állapotot” az oldalakba épített hűtőzselék hideghullámot generálnak,  amely körkörösen körülveszi a frissen tartandó ételt és italt.
Ahhoz hogy ugyanezt a hatást elérjük a „szokásos” módon jégakkuk használatával,  annyi akkut kellene használni ,hogy a hűtendő élelmiszernek már szinte nem jutna hely a csomagban.

A „mobil hűtő” akár 10 órán keresztül sugároz hideg energiát, annak érdekében, hogy ugyan olyan frissen tartsa az élelmiszert, mint amikor becsomagoltad őket.

A packlt' szabadalmaztatott technológiája annyira hatékony és erőteljes, hogy az első órában képes a folyadékokat 4 fokosra csökkenteni. Ugyanez igaz még a szobahőmérsékletű folyadékokra, ugyanis lehűti azokat is.

A packit praktikusan összehajtható ez által kis helyet foglal akár mélyhűtőben akár használaton kívül a polcon.

A –hideg- tiszta különbség: A PACKIT hűtőképességének összehasonlítás a más piaci szereplővel:

Jól látszik hogy a packit 10 óra múlva éri el azt a belső hőfokot amit a többi (tesztben résztvevő szokásos  ételtartó) képes produkálni (első1-2 óra kivételével.)

Szerezhető mosolypontok (Ft) 0
Cikkszám: 2000-0054
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2018-08-22

Részletes termék leírás

Ti mondtátok

| 5 / 5 csillag!
2017. 11. 19.
A nyáron egy akcióban én már szert tettem erre a nagyon jó ki hűtőtáskára, ezért vettem most meg az ismerősöknek. Ők még kipróbálni nem tudták ebben a hidegben, de biztos vagyok benne, hogy a nyáron jó szolgálatot fog nekik is tenni :)
| 5 / 5 csillag!
2017. 07. 27.
Nagyon csini a hűtőtáska, már a mélyhűtőben "lakik". Pár napja jól lehűlt az idő, úgyhogy még nem tudtam kipróbálni, de a fagyasztóban készül az első használatra. :) Ha csak a fele a tudása annak, amit írtak róla már nagyon fogom szeretni! A megrendeléssel és szállítással minden rendben volt, köszönöm! :)

Írd meg véleményedet!Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Termékajánló

Akik ezt a terméket megvették, gyakran választották