Tájékoztatunk, hogy weboldalunk a látogatók magasabb szintű kiszolgálása érdekében cookie-kat használ az Adatkezelési Tájékoztatónkban közzétett módon.

Bővebb információ >>>

Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Rólunk

Kik vagyunk mi…

…akiknek fontos, hogy még mosolygósabbak legyenek a mindennapjaid?


 

Így kezdődött...

A mosolygóvíz weboldal 2008 májusában indult, az ehhez kapcsolódó webáruház 2010 év elejére készült el.
Minden egy különlegesen finom teával kezdődött, amibe feleségem egy vendégség alkalmával kóstolt bele. Mint később kiderült a csoda nem a teafűben, hanem a szűrt vízben rejlett. Ennek köszönhetően szereztük be az első vízszűrő kancsónkat, amit aztán barátaink is érdeklődve fogadtak. Kezdetben csak ismerőseinknek adtunk néhány darabot, hogy próbálják ki ők is. Egyöntetűleg pozitív visszajelzéseket kaptunk, sőt egyikük még viccesen meg is jegyzete, hogy mióta szűrt vizet iszik a család, mosolygósabbak lettek a mindennapok. Így lettünk mi mosolygóvíz!

Laica termékek kizárólagos magyarországi forgalmazója

Kezdetben kis családi vállalkozásként kezdtük saját otthonunk garázsában. Akkor még kis üzemben igyekeztünk minél pontosabban és gyorsabban kielégíteni vásárlóink igényeit. Mára már külön irodával, raktározó központtal és több fős szakkképzett csapattal szolgáljuk ki az érdeklődőket.
Termékpalettánk, épp úgy ahogy cégünk, időről időre bővült, olyannyira, hogy 2010-re  mi váltunk a  Laica kizárólagos magyarországi márkaképviseletévé.
Mindezen termékek gyűjtőhelye a MosolygóShop, ahol mindent, könnyen, gyorsan és fix áron megtalálhat a vásárló, azaz Te.
Webshopunkon azonban nem csak egyszerűen az internetes vásárlásnak adunk teret, de nagyon odafigyelünk vásárlóink észrevételeire, és a hibáinkból igyekszünk tanulni, amit fogyasztóink megelégedettsége tükröz.

/Szilágyi Zsolt – ügyvezető/


„Köszönettel tartozom a gyorsaságért, a segítőkészségért, a nagyon hasznos és emellett esztétikus termékekért, és külön köszönöm az ajándékokat, amivel nagyon megörvendeztettek! Igazán mosolygóssá tették a napom :)” Leipold Annamária, Kaposvár


„Az imént kaptam meg a csomagot Önöktől, minden rendben zajlott, nagyon szépek a termékek! Köszönöm a segítségüket és a hidratáló arckrémet is!” Sz. Andrea, Eger


Weben vásárolni biztonságosabb, mint a pénteki csúcsban átjutni a Rákóczi út egyik oldaláról a másikra...

Terjengnek még olyan rémhírek, hogy az online vásárlás nem biztonságos, mert lenyúlhatják az ember pénzét, selejtes termékeket szállítanak ki, amiket aztán nem vesznek vissza. Mi immáron 6 éve több mint 60.000 csomagot juttattunk el biztonságosan és gyorsan ügyfeleink részére a GLS futárszolgálat segítségével.
Termékeinket legtöbb esetben raktárról szállítjuk, így a beszerzés sem vesz sok időt igénybe. Számunkra fontos, hogy maximálisan elégedett légy, éppen ezért a megszokott 8 nap helyett 30 napos pénz visszafizetési garanciát vállalunk a mosolygarancia logóval ellátott termékeinkre (vízszűrőkre).

SEGÍTÜNK!

A MosolygóShop alapvetően internetes áruház, azonban tapasztaljuk, hogy a személyes kapcsolattal könnyebben és gyorsabban átlendíthetünk – például egy kevésbé gyakorlott internetezőt. Külön telefonvonalat tartunk fenn erre célra. A lényeg az, hogy érezd, mi érted vagyunk! Legyen az internetes vásárlás kényelmesebb, gyorsabb, mint a boltban.
Elkötelezettek vagyunk abban, hogy 100%-ban elégedett légy termékeinkkel: ezért minden extra kérés nélkül 24 hónapos általános termék garanciát vállalunk a megjelölt termékekre, valamint a törvényben meghatározott 8 napos helyet egyedi 30 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk a vízszűrő kancsóinkra, amennyiben valamilyen okból nem lennél elégedett termékünkkel.

Alapítva: 2008. május
Irodánk: 1165 Budapest, Margit utca 114.
Vezető: Szilágyi Zsolt
Futárcég: GLS futárszolgálat
Csomagszám: 60.000 db

Cégadatok

Webáruházunkat a Silko&Co Kft. üzemelteti.
Irodánk címe: 1165 Budapest, Margit utca 114.
Cégjegyzékszám: 01-09-888534
Bejegyző bíróság: Pest Megyei Bíróság mint Cégbíróság
Ügyvezető: Szilágyi Zsolt
Adószám: 14092381-2-42
Bejegyzés éve: 2007
OTP Bank számlaszám: 11704007-20254366